About us Albanina

Kjo faqe web është NGA REFUGJATËT, RRETH REFUGJATËVE DHE PËR REFUGJATËT

Ne jemi një grup njerëzish që jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar, nga vende të ndryshme dhe kultura të ndryshme. Qëllimi kryesor i këtij webi është promovimi i integrimit ndërmjet komuniteteve.

Ne vendosëm të krijojmë këtë web për të prezantuar Lancashire-in e Veriut dhe botës për refugjatët. Në seksionin INFO RRETH Refugjatëve, do të zbuloni se pse azilkërkuesit lokalë dhe refugjatët kanë ikur nga vendet e tyre. Gjithashtu do të gjeni lajme dhe histori personale të shkruara nga anëtarët e komunitetit tonë, të cilat pasqyrojnë përvojat dhe mirëkuptimin e tyre të vërtetë.

Ky web-site është gjithashtu PËR REFUGJATËT: për të ndihmuar refugjatët të gjejnë mënyra më të lehta për të jetuar në Mbretërinë e Bashkuar, përmes informacionit, videove dhe artikujve. Kjo përfshin informacione në lidhje me leave to remain(vendbanimi i përhershëm), punë, benefitet, arsimin, dhe gjithashtu mësime IT, e cila është aq thelbësore për integrimin në MB.

Për shkak të Coronavirus, ne kemi krijuar një hapësirë të re në faqen kryesore me shumë informacione në shumë gjuhë të ndryshme në lidhje me përballimin e Coronavirus; kjo përfshin shëndetin dhe mbajtjen e udhëzimeve të sigurta, informacione rreth mësimeve online në internet, prindërit dhe përdorimin e teknologjisë si Zoom për të qëndruar në kontakt.

Ju lutemi na tregoni nëse ka diçka që dëshironi të dini më shumë, pasi ne jemi duke e përditësuar këtë faqe gjatë gjithë kohës.


This Page Translate to:
Arabic
Albanina
Sorani
Farsi
Spanish
Pashto
Amharic